onsdag, juli 09, 2008

Los Angeles, California

Fredag 27. juni landet vi på LAX og ble plukket opp av Linn. Linn er egentlig fra Songdalen, men bor nå i LA, mens resten av familien bor på Hawaii. :) Så overnattet vi hos ho, og fikk hilse på romvenninene hennes.

Lørdagen gikk med til sightseeing i Hollywood og Higland. Ble noe shopping, men mest gøy å se litt rundt, selv om jeg har vært der før. :) Johan hadde ikke vært der, så han synes det var gøy. Linn måtte på jobb, så vi fartet litt rundt på egenhånd, og tok så metro tilbake til motel 8 der vi skulle sove for natten.

I Hollywood:

Johan og Linn på Walk of Fame

Kø for audition til "Deal or no deal". Gikk over et heelt kvartal + litt til. Visstnok en av de 10 best betalte jobbene i Hollywood.

Johan foran Hollywood-skiltet..

Dagen etter ble vi hentet av Linn på motellet og hadde litt sightseeing i LA. Vi hadde også en del timer på Venice Beach, der veldig mange filmer og serier er spilt inn. F.eks. Pacific Blue!
 

The Famous street..


Søndagen tok vi inn på Travellodge Hotel på LAX for å overnatte der til mandagen. Ettersom flyet til New York gikk 6.30 og vi forlot hotellet 4.45 var det en meget god ide. :)

0 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails