søndag, juni 14, 2009

Årets konsert

Forrige lørdag var jeg og Elisabeth på konsert med selveste Gavin DeGraw i Skien. Med roadtrip og det hele tok vi inn på vandrerhjem lørdag ettermiddag for å overvære vår store helt.. ;)

Vi hadde billettene klare og stilte til start kl 19.00. Selv om det var tynt med folk og det begynte så smått å regne, var vi meget optimistiske og klare for en knallbra kveld. Vi var derimot ikke like klare da klokka rundet 22.00 og vi fortsatt ikke hadde sett snurten av vår store helt. Det tok ca 1 time før det første(!!) oppvarmingsbandet kom på scenen. De var utrolig dyktige, men det var jo tross alt ikke på grunn av dem vi var der. Så kom broren til selveste Gavin på scenen, den minst like kjente Joey DeGraw (iallefall like kjent i statene..) Han har skrevet flere sanger for blant annet Joss Stone, og siden han er familie var det stas å høre på selv om vi fortsatt ventet. Etter en rekke pauser, konkuranser osv, samt litt sosial omgang med Terje Sporsem(skal vi danse), kom vår alles kjære Gavin DeGraw på scenen. Han var i god form, og selv om broren drakk alkohol under fremførelsen sin, så det ut til at vår helt bare var ruset på adrenalin. Og det liker vi. :) Heldigvis stoppet regnet så det gikk an å stå helt opptil scenen, og selv om det var ølglass og røyk over det hele kunne vi nyte en FANTASTISK bra konsert! Faktisk årets! :)

Sangene var som tatt fra platene og det var ikke playback! Han er bare helt rå på piano og sang så vi nesten grein. Helt utrolig bra live-artist! Ja, han er min helt. Her er et klipp fra konserten i Skien den 6. juni 2009

 
Slik høres det ut på originalen, ikke så langt unna.. ;)
En annen hit fra konserten; Follow Trough

(ca den utsikten jeg hadde fra der jeg sto nesten helt fremst..)


Som lojale fans sto vi å ventet på vår kjære helt etter konserten var over. Og siden alle andre stort sett var "wasted", sto vi der helt alene.. Men han hadde faktisk gått å lagt seg i bussen! Vi sto til og med utenfor bussen, også her helt alene, men turte ikke banke på.. :P

Selv om det ikke ble bilde eller autograf, og Elisabeth endte opp med øl over hele seg, var det en vellykket kveld og en superbra konsert!

0 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails