fredag, oktober 30, 2009

La visita de Noruega

Denne uka har vi besøk fra Norge. Fetter Henning og kusine Benedicte er på besøk frem til imorgen. Iløpet av den siste uka har vi overnattet på ferieleilighet i Pilar De Horada, vært på sightseeing i San Pedro, shoppet på IKEA i Murcia og på La Marina, vært på Guadalest, spist ekte spansk mat, sett en kakkerlakk, badet i bassenget og nytt varmen og sola på Costa Blanca kysten. Blant annet. :-)

Vi har også feiret min bursdag. Jeg kan nå "skryte" på meg hele 22 år! Ai ai. Dagen begynte med frokost på senga, med egg, frukt og ekte valor kakao. Så litt åpning av pakker hvor jeg fikk norskt godteri(!!), en bok og tidenes fineste jakke! Tusen takk til svigermor som sendte godis og koselig kort i posten! OG til 2 utrolig herlige venniner som sendte armbånd, øredobber og lys! Kjempekoselig med pakker helt fra utlandet på bursdagen! :-) Resten av dagen ble tilbragt på kirkesenteret hvor det ble baking av peppernøtter. Nærmere bestemt 2200 peppernøtter. Til julebasaren i slutten av november. Heftig, men veldig gøy. :-) Det blir nok litt mer bursdagsfeiring til helga..

Lite blogging for tida, mye som skjer rett og slett. Prøver å få svart alle 70+ som gratulerte på melding og facebook på onsdag. Tusen takk alle sammen! Uvurderlig å bli husket på selv om man har flyttet til det store utland!

Hasta la vista, til neste gang.

0 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails