fredag, oktober 09, 2009

Oppfriskning

Bloggen har fått en nytt utseende og litt oppfriskning. Den bærer litt mer preg av temperaturen og været her jeg er for tida. Deilig med litt ny inspirasjon og ny input. Eller hva?

Igår var jeg i San Vincent Outlet Park, en stort kjøpesenter utenfor Alicante som bare har oulet butikker. :) Det resulterte i nytt treningstøy på Nike Factory, en søt liten skinnveske til 40 kroner, en deilig sommerslig buksedress til 40 kr og en superfin penkjole i dresstil til 130 kr. Ny inspirasjon er deilig og spesielt i disse tider. Selv om været her ikke minner så fryktelig mye om en høst i Norge, merkes det på kalenderen og på arbeidsgruppa som jobber iherdig til julebasaren. Selv om det i disse dager heller blir å kose seg inne med en kald brus, enn en varm te, er det likevel tida for å sette seg ned og ta en pust i bakken. Nyte alle de positive sidene ved livet og utnytte dem!

For meg innebærer det blant annet dette:
- basseng i hagen
- ekstremt billige sko og vesker
- varme og sol
- ny deilig musikk av blant annet Kate Voegle
- ny sesong av One Tree Hill i postkassa
- en mann jeg får tilbringe mye tid sammen med
- fullt opp med kultur og festligheter i nærområdet
- kort vei til turistreisemål som kan besøkes gjentatte ganger
- fantastisk natur
- nytt treningstøy som kan brukes til joggeturer og sykkelturer i kveldsskomringen
- og ikke minst et nytt kamille i posten!

Det er deilig å bruke litt tid på seg selv. Lytte til god musikk, ta vare på hud hår og negler, og spise god mat med god samvittighet. Velkommen til Spania!

0 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails