torsdag, november 12, 2009

Cocina

I dag er det fridag og forholdsvis rolig etter en uke med fiesta. Gradene begynner å krype nedover, og denne uka har jeg for første gang brukt votter og lue! Det var veldig kaldt, men så var det også midt på natta.. Det nærmer seg julebasar på kirkesenteret.

Vi har bakt som noen helter de siste ukene, noe som ikke er veldig heldig for min scenebetennelse, men det får så være. Forrige uke bakte vi 3 dager, og i løpet av de siste ukene har vi blant annet bakt kransekaker, kokosmakroner, colastenger og pepperkakedeig. For å nevne noe. Om 2 uker imorgen braker det løs, med julebasar 2 dager til ende! Det blir veldig gøy, men også veldig mye folk og mye arbeid. En del god mat og god julebakst blir det nok også.

Så for de som er i Alicante-området den 27 og 28. nov er det bare å hive seg i bilen til sjømannskirken i Albir, alle er hjertelig velkomne! :-) For dere andre er det superhyggelig om noen vil legge igjen kommentarer på bloggen. :-) Jeg ser at det er mange som stadig vekk er innom å leser, så legg gjerne igjen en hilsen om hvem du er. ;-)

Ha en god dag!

0 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails