onsdag, april 22, 2009

Hverdagsaction

Igår kveld var vi ute å gikk en liten tur som vi pleier, for å få litt luft etter en lang dag med skolearbeid, praksis og lesing. Da vi kom ut på veien så vi masse sort røyk som kom opp bak en liten knaus. Min første tanke var nok noe i duren; "stilig, noe brenner! vi må gå å sjekke". ;)
Og sannelig hadde jeg ikke rett. Da vi kom rundt knausen sto det nemlig en moped(!!) i full fyr. Da vi nærmet oss eksploderte selvfølgelig bensintanken og det begynte å brenne enda mer. Den sto ganske nærme et garasjeanlegg, og vi hadde ikke med oss telefon, så vi ringte på nærmeste hus med lys i. De kom ut og etter en liten stund kom det noen til som fikk ringt etter brannvesenet. Så sto vi der da sammen med noen naboer som akkurat hadde flyttet inn og litt av hvert, så vi fikk faktisk hilst på litt folk som bor rundt oss. Veldig hyggelig, under litt uhyggelige omstendigheter. :P
Etter noen minutter kom brannvesenet for å slukke brannen og politiet var like i hælene. De undersøkte mopeden, men måtte komme tilbake dagen etter for nærmere undersøkelser. Litt av en kveld med flammer, eksplosjoner og myye røyk. Jeg hadde irriterende nok ikke med meg kamera eller mobil og fikk derfor ikke tatt bilder mens det hele holdt på. Men litt hverdagsaction ble det likevel! ;)

Mopeden dagen derpå;
 

1 kommentarer:

TorsteinPettersen sa...

"Stili, det brenner". He he. Fin den. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails