fredag, juni 25, 2010

Hverdagsluksus på spa

3 år som ektepar, betyr at vi i år fikk feire lærbryllup. Etter tradisjonen skal man gi hverandre gaver som har sammenheng med de ulike bryllupsdagene. Slik som ifjor da jeg fikk en superdeilig badekåpe, da vi feiret bomullsbryllup. Vi fant ut at lær ikke var noe vi hadde spesielt bruk for, så derfor har vi gått bort i fra tradisjonen i år. Det har vært mye jobbing og lite fri de siste månedene, så vi hadde mest lyst til å slappe av og bare kose oss sammen. Så som bryllupsgave til hverandre i år, ble gaven; en dag på spa.

Valget falt på et hotell i nærheten som har eget spa i kjelleren. Og for et spa! Vi var innom en del boblebad, basseng med forskjellige temperaturer, termarom, vannkanoner, finsk badstu, tyrkisk bad, hydromassasje, romersk bad og pebblemassasje(en type stein). Bare for å nevne noe..

Inngangen til sensae spa


















Spesialsokkene er på!














Avslappingsområde














Boblebad og bassenger overalt..














Idag har med andre ord vært den deiligste dagen på lang lang tid! For en fantastisk måte å slappe av på og bare koble helt ut. Noe vi virkelig trengte. Det falt godt i smak hos oss begge, så dette er nok ikke siste gang vi drar på spa nei. En fantastisk liten luksus i hverdagen!

0 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails