tirsdag, mai 04, 2010

Askefast besøk

Etter en fin uke på Costa Del Sol, var det tid for å sette seg i bilen på fredag formiddag. Fordi spanjolene aldri blir ferdig med det veiarbeidet de har begynt på, ble det en lang biltur nordover, og vi brukte resten av kvelden på å slappe av, før vi ga oss ut på en skikkelig sightseeing-runde på lørdagen. Markedet og strandpromenaden i Calpe, Benissa og kirkeplassen i Altea fikk alle et lite besøk.

















































































Ettersom Sigrunn ikke kom seg avgårde med fly som planlagt, ble det noen ekstra dager hos oss og ekstra tid til sightseeing. Da rakk vi også Benidorm, sjokoladefabrikken Valor og minigolfbanen på Solgården. Sigrunn hadde aldri vært på en sjokoladefabrikk eller spillt minigolf før, så hva som skjedde da kan du se lenger nede i innlegget..











































































Sigrunn får "hole-in-one" på sin aller første runde med minigolf! Snakk om å ha teken..!






















Tusen takk for noen kjempefine uker sammen med deg, Sigrunn! Du er herlig, og vi har mye moro ihop. Vi er glade for at vi fikk ha noen dager ekstra med deg! :-)

3 kommentarer:

sigrunn sa...

Fantastisk moro å vere hos dikkon!!!
Takk for det siste bilde der du..hehe

Anonym sa...

Hei,- hva skjer? Første bildet av Johan her på bloggen!

Kristine Marie sa...

Ai ai, en ren forglemmelse der faktisk.. Oops. ;-P Heldigvis er det blitt godkjent og får bli værende.. :-) På bildet under med bilen "Herbie" er han også egentlig med, men klippet vekk.. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails