lørdag, mai 01, 2010

Marbella

Marbella er en utrolig koselig by. Med små torg og cafèer overalt, er det et lett sted å slappe av og nyte stemningen. Ta en kaffe eller en is, og sitte å kikke på alle menneskene som går forbi. Marbella er også, som så mange andre spanske byer, en strandby. Stranden ligger bare få kvartaler fra sentrum, så man får både shopping og strand på en gang!

Appelsinplassen..
Vi tok også turen innom Puerto Banus, som er jetsettparadiset i Sør-Spania. Det ligger en liten mil utenfor Marbella og er særdeles populært som feriested. Barna i den svenske kongefamilien blir stadig observert her, i tilegg til kjente skuespillere fra hele verden. Med flotte biler, rådyre yachter og designerbutikker overalt, er det kanskje ikke så rart. Det er definitivt stedet for å bli sett, og det fikk vi merke til tross for at besøket vårt var ganske utenom sesongen.
Man trenger da ikke 5th avenue i New York, når man har ALT i Puerto Banus. Vi snakker Versace, Dolce Gabbana, Burberry, Luis Vuitton, Dior, Gucci og en god del flere. :-) Heldigvis fant vi også et kjøpesenter som passet til vårt budsjett, så jeg kan faktisk skryte av å ha gjort noen kupp i Puerto Banus.

Til slutt en lite bilde til dere som har lest Liza Marklunds serie om Annika Bengtzon. Hotel Pyr. :-)

0 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails