søndag, mai 02, 2010

Malaga

Siste stopp i ferien før medarbeidersamlingen i Calahonda, var Malaga. Vi kom fredagen, hadde en deilig kjøttbollemiddag på IKEA før vi tok en runde på shoppingsenteret like ved hotellet. Lørdag formiddag dro vi inn til sentrum for å sjekke ut det store matmarkedet Atarazanas. Utrolig mye folk, kjøtt, frukt og oliven overalt. 



























Litt shopping ble det jo også i hovedgata Marques de Larios






















På ettermiddagen fikk vi selskap av Kristina fra Rotterdam, så da ble det enda mer shopping, spising og hilsing på fotballspillerne i F.C. Malaga. Vi tenkte å gå på kampen, men siden det er 1. divisjon ble det ble litt i dyreste laget for ganske så dårlige plasser. Angrer litt ja, men man kan jo ikke ha råd til alt heller.

Søndag ble det mer sightseeing og et besøk på festningen Gibralfaro og slottet Alcazaba. Utrolig flott, og en del av det så veldig kjent ut. Kanskje fordi Alcazaba er en minikopi av søsteren La Alhambra i Granada, som vi besøkte tidligere i uken. Fantastisk utsikt og gratis inngang søndager etter kl 14. Anbefales.




















Mandag formiddag var det tid for å ta turen sørover mot El Campanario. På veien stoppet vi i Benalmadena, som forøvrig er Antonio Banderas' hjemsted, for å ta Teleferico Benalmadena til toppen av et fjell med utsikt over store deler av sør-kysten. Det er en liten gondol med plass til fire personer og det tar ca 15 minutter helt til toppen. På veien krysser gondolen en 3-felts motorvei og høydeforskjellen er på over 600 meter fra topp til bunn. Dette var natuligvis en utfordring for Kristina som har ganske så høydeskrekk, men hun var supertøff og hoppet i det. Heldigvis har vi fotobevis på den modige episoden..

Tusen takk for noen fantastiske dager sammen med deg, Kristina! Du er herlig! :-)

0 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails