mandag, mai 17, 2010

Korteste 17. mai feiring

Nå sitter jeg i sofaen etter et par timer i sola, leser blogginnlegg på google leseren og skal snart se gossip girl og finalen på ungkaren. Feringen av 17. mai har vært over i mange timer allerede. Litt skuff, men sånn er det å feire nasjonaldagen i utlandet. Det blir liksom ikke like mye feiring som hjemme uansett, selv om det er like mange nordmenn her som i en middels norsk by. Uansett. Feiringen har allikevel vært bra. Den har innholdt en 17. mai gudstjeneste, 17. mai tog, taler, telegram fra kongen, sang, korps, is, brus, grilling og mye mye sol. Bortsett fra sola og gudstjenesten kanskje, er det jo akkurat de samme tingene som en 17. mai hjemme. Så tradisjonene blir opprettholdt, til og med i Spania.

Her er noen høydepunkter..

Toget






























Korpset
Ja, vi elsker
Barnekoret synger
Kjolen
Håret
Alt i alt har det vært en fin dag, med både soling og feiring. Selv om jeg savner å feire med svigers og vennegjengen! Vi kan heldigvis ta det igjen til neste år..

2 kommentarer:

Inger-Lynn Myre sa...

Gøy å se :) tenker det var litt anderledes en å være i kr.sand på 17mai. Men ser ut som dere hadde en fin dag :) Du var utrilig fin i kjolen din! Vakker som altid :)

Kristine Marie sa...

Takk, snuppa! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails