tirsdag, desember 08, 2009

Kjendiseri

Igår var vi på konsert med Sigvart og Karoline. En fantastisk opplevelse, med to fantastiske musikere og et herlig utvalg av sanger, humor og latter. Hit'ene kom en etter en som perler på en snor, med mye annet flettet inn imellom. Det er en sjelden sak at ekteparet har konsert sammen, så det var ikke noe mindre en enn sensasjon(nesten). Vi var på konsert nr 2 for dagen og det var ikke helt stappfullt med folk, så det ble tid til å hilse på de dyktige musikerne også ettersom vi faktisk har noe til felles... For å gjøre en lang historie kort, så har Sigvart laget en sang med utgangspunkt i et postkort to i familien Ringsby har skrevet, gjennom "postkort fra livet" i NRK. Sangen heter mur og Sigvart fortalte litt om historien rundt dette da de sang den på konserten. Mer om postkort, Sigvart og Ringsby kan du lese her.

Siden vi har samme etternavn og er i familie, var det jo litt stilig å kunne hilse på paret, og vi ble stående igjen å prate etter konserten var ferdig. Det ble også tid til ett bilde..
















Jeg er stor fan av begge to, og selv om Sigvart nok står høyest i kurs hos meg, står de sammen for den sangen som ligger øverst på listen "mest spilte" på Media Player. Å ja, gjett om jeg ble lykkelig da de faktisk fremførte denne på konserten!!

En av verdens fineste sanger, Ka e du redd for?

0 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails