torsdag, desember 03, 2009

Lysets grotte

Mens vi var i Alicante i helga benyttet vi sjangsen til å dra til Cuevas del Canelobre som ligger en halvtimes kjøretur utenfor byen. Det er en av Spanias største grotter som er litt over 45 meter høy fra bunn til topp. Den er blitt dannet iløpet av mange millioner år, ved at vann renner ned i grotten og på den måten former fjellet som er der. Iløpet av alle disse årene har grotten blitt veldig stor og mye av fjellet har form som store istapper eller stearinen som har dryppet ned på et lys. Canelobre betyr lys, så derav navnet lysets grotte.

En helt fantastisk opplevelse å være i denne grotten! Den holder konstant temperatur på 18 grader, det meste av grotten er opplyst og det spilles majestetisk musikk fra høytalere hvor enn du går. Det var virkelig verdt de 5 € det kostet å komme inn. Det var desverre ikke lov å ta bilder inne i grotten, så her er noen fra nettet.


Kan absolutt anbefales!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

En stor opplevelse å kunne gå rundt i grotten, trist at vi ikke fikk ta bilder. Men disse var jo bra. Skal legge et par slike bilder inn i samlingen fra turen.
Totalt sett et kjempebra besøk. Veldig hyggelig å få være sammen med dere igjen, og mye å oppleve.

Kristine Marie sa...

Takk det samme. :-) Supert å ha besøk av dere! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails