søndag, mars 07, 2010

Summertime

Det blir mye snakk om sommer i disse tider på bloggen. Beklager til alle der hjemme i Norge som sliter med metervis med snø og kuldegrader. Jeg føler med dere, virkelig. Men jeg akter å utnytte mest mulig av tida mi mens vi bor i Spania og da hører sol og varme naturligvis med. Selv om det ikke er sommer hver eneste dag enda, blir det stadig flere dager med skyfri himmel og sol. Jey!

På torsdag var en sånn dag. Etter en deilig frokost la vi oss ut med bassenget, med luftmadrassen klar i tilfelle noen følte for å bade. Selv om det var varmt i sola, ble det med at Anne Jorunn dukket nederste delen av kroppen og var oppe igjen før vi engang rakk å ta bilde.. Så etter mye sløving i sola, flere utgaver av Kamille og bikiniskille på begge skuldrene, tok vi turen til turistbyen Benidorm og strandpromenaden.


































































I Benidorm fikk vi knipset litt bilder før vi tok en veldfortjent is på McD. 


















Så ble det litt shopping, før vi hadde en deilig middag på Stromboli i Altea, og nøt utsikten fra kirkeplassen og alle smågatene. Litt sightseeing hører jo med.. For en deilig dag sammen med gode venninner, sol og skyfri himmel!

2 kommentarer:

Inger-Lynn Myre sa...

Å,det så bare helt utrolig deilig ut!! Og kristine,du var så fin på håret! Du altså! Du er flink med hår,du må lære meg ;)

Kristine Marie sa...

Takk for det. :-) Er faktisk en superenkel sveis som lages ved hjelp av et hårstrikk. Har akkurat lært teknikken til Anne Jorunn, så hvis du treffer ho før jeg kommer hjem til sommeren, kan du jo få et kurs av ho. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails